preskoči na sadržaj

Tehnička škola Zadar

Nastavak obrazovanja za višu razinu kvalifikacija

Na temelju članka 4. stavaka 1. Pravilnika o uvjetima i načinima nastavka obrazovanja za višu razinu kvalifikacije (“Narodne novine” br. 8/16.) ravnatelj Škole, dana 12. lipnja 2018. godine, donosi i objavljuje na mrežnim stranicama Škole

OBAVIJEST O NASTAVKU OBRAZOVANJA ZA VIŠU RAZINU KVALIFIKACIJA

učenika koji su završili obrazovni program u trajanju od tri godine
za školsku godinu 2018./2019.

Tehnička škola, Zadar, Nikole Tesle 9 C, ovim putem obavještava učenike koji su završili obrazovni program u trajanju od tri godine da imaju pravo u roku od dvije godine od dana završetka trogodišnjega obrazovnog programa nastaviti školovanje u statusu redovitog učenika, uz uvjet polaganja razlikovnih i/ili dopunskih ispita. 

Programi obrazovanja za stjecanje više razine kvalifikacije u Tehničkoj školi su:

  1. Računalni tehničar za strojarstvo
  2. Tehničar za mehatroniku 
  3. Tehničar za elektroniku
  4. Arhitektonski tehničar

Obrazovanje radi stjecanja više razine kvalifikacije može se nastaviti, u pravilu, unutar istoga obrazovnog sektora u kojem je stečeno prethodno strukovno obrazovanje.

Obrazovanje može nastaviti učenik čiji prosjek ocjena svih razreda srednjeg strukovnog obrazovanja u prethodno završenome strukovnom obrazovanju iznosi najmanje 3,50 zaokruženo na dvije decimale.

Ostvarivanje prava nastavka obrazovanja za višu razinu kvalifikacije uvjetuje se polaganjem razlikovnih i/ili dopunskih ispita koje određuje Nastavničko vijeće Tehničke škole.

Učenik odnosno roditelj ili skrbnik malodobnog učenika obvezan je do 5. srpnja 2018. godine podnijeti Školi pisani zahtjev za nastavkom obrazovanja.

  • Pisani zahtjev podnosi se u administraciji Škole radnim danom od 8,00 do 14,00 sati.
  • Pisanom zahtjevu obvezno je priložiti izvornike ili ovjerene preslike prethodno stečenih razrednih svjedodžbi i svjedodžba o završenom obrazovanju.

Uvjete i način polaganja kao i broj razlikovnih i/ili dopunskih ispita te rokove za prijavu i polaganje utvrdit će Nastavničko vijeće nakon zaprimljenih zahtjeva.

Učeniku kojemu je odobren nastavak obrazovanja za višu razinu kvalifikacije upisuje se u Školu putem upisnice dostupne na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i na mrežnim stranicama Škole.

Ravnatelj:
mr.sc. Denis Prusac, dipl.ing.

Zahtjev - nastavak obrazovanja (PDF File)

Upisnica - nastavak obrazovanja (PDF File)

Pravilnik o uvjetima i načinima nastavka obrazovanja za višu razinu kvalifikacije (PDF File)

 


RASPORED SATI
e-Dnevnik

SAMOVREDNOVANJE

Poštovani učenici!
U sklopu projekta samovrednovanja škole potrebno nam je vaše mišljenje o kvaliteti rada škole i zadovoljstvu boravkom u školi.
Molimo vas da izdvojite nekoliko minuta te odgovorite na postavljena pitanja te tako doprinesete poboljšanju kvalitete rada u našoj školi.

ANKETA

Vrijeme

 
Kalendar
« Prosinac 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Tehnička škola Zadar / Nikole Tesle 9 C, HR-23000 Zadar / ss-tehnicka-zd.skole.hr / ured@ss-tehnicka-zd.skole.hr
preskoči na navigaciju